bungalow te koop

Onze heerlijk zonnige bungalow is nu ook te koop. We hebben er met ons gezin de afgelopen 10 jaar veel fijne vakanties doorgebracht. Inmiddels zijn de kinderen groter en hebben we nieuwe toekomstdromen. We gunnen de nieuwe eigenaren net zoveel plezier van ons gezellige zonnige vakantiehuis, als wijzelf er altijd van hebben gehad!

Alle informatie en foto’s over onze woning staat op deze site. Voor vragen kunnen jullie gerust contact met ons opnemen via 06 218 75 934 of marbas@ziggo.nl.

De woning is zo n 70 m2 en het omringende perceel c.q. 420 m2. De bungalow mag voor vakanties gebruikt worden; en mag ook verhuurd worden en eventueel ook permanent bewoond. Voor meer informatie kijk op de website van de vereniging van eigenaren, www.lemattas.org.

2 gedachten over “bungalow te koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *