Bungalow B5 Le Mattas te koop

Onze heerlijk zonnige bungalow is nu ook te koop. We hebben er met ons gezin de afgelopen 11 jaar veel fijne vakanties doorgebracht. Inmiddels zijn de kinderen groter en hebben we nieuwe toekomstdromen. We gunnen de nieuwe eigenaren net zoveel plezier van ons gezellige zonnige vakantiehuis, als wijzelf er altijd van hebben gehad!

De woning is ruim 80 m2 en is vrijstaand en omringd door een grote tuin. De bungalow bestaat uit een woonkamer met open keuken (2014), een badkamer met inloopdouche (2016) en drie slaapkamers (25, 8 en 12 m2). De bungalow mag voor vakanties gebruikt worden; maar kan (daarnaast) ook prima verhuurd worden; u kunt er ook overwinteren en mag er ook permanent wonen.


Het perceel meet rond de 450 m2 en er zijn diverse terrassen in zon en schaduw rond het huis. Het terras voor het huis is aangelegd met natuursteen en deels overkapt. Verder zijn er terrasjes met grint en beplanting met Zuid-Franse regionale plantensoorten. Bovendien is er een privé parkeerplaats in de schaduw van de bomen.

Wij hebben de afgelopen jaren in het hele huisje dubbele beglazing laten aanbrengen, zodat het ook in de winter met het houtkacheltje goed vertoeven is. In 2021 is het grootste gedeelte van het dak gerenoveerd en extra geïsoleerd.

Er mag eventueel een schuurtje worden bijgebouwd op het terrein. Wij gebruiken nu de afgesloten opbergruimtes onder het dak en in de bungalow voor speelgoed, sportmaterialen, picknicktafel en -stoeltjes en gereedschappen en deze bieden daarvoor ook genoeg ruimte.

De bungalow ligt op het park Le Mattas. Hier staan ruim 100 huisjes van particuliere eigenaren, merendeels Nederlands. Iedere bungalow ligt op zijn eigen perceel en is vrijstaand. Vooraan het park zijn de gemeenschappelijke voorzieningen, zoals het zwembad, de tennisbanen, sportvelden en speeltuin.

U wordt met de koop van de bungalow direct lid van de VVE en betaalt jaarlijks rond de 1750 euro voor de parklasten. Daar zit uw eigen waterverbruik in en u betaalt mee aan onderhoud van wegen en groen, riolering en waterleidingen, verlichting, zwembad en sportvelden, beheer en bestuur van het park, etc etc. Deze kosten heeft u met 2 weken verhuur al terugverdiend.

De vraagprijs is 149.000 euro; maar we staan natuurlijk open voor een goed bod.
Dit is inclusief de complete inboedel, meubels, terrasmeubels, tv, satellietschotel, grote koelkast met vrieslades, vaatwasser, wasmachine, tuingereedschappen, fietsen (in gebruikte staat ;-)), nieuwe douchecabine (2022) etc. etc.


Technische info:

– de woning is gebouwd rond 1970, uitgebouwd met aanvankelijk 2 slaapkamers en later een 3e door de vorige eigenaar; tekeningen zijn aanwezig
– de bouw > betonsteen met stucwerk, houten dak en betonnen dakpannen
– de kozijnen > hout en dubbel glas, allemaal nieuw laten installeren in 2018
– isolatie > de hele woning is geïsoleerd; middels de spouwmuren, het dak en dubbel glas
– de staat van onderhoud > goed
– keuken uit 2013 (inductiekookplaat en vaatwasser daarna nog vernieuwd)
– badkamer uit 2015 (douchecabine in 2023 nog vernieuwd)

Mail ons gerust voor meer vragen of bel of stuur een whats appje naar 06 21875934.