terras, tuin en uitzicht

Terras, tuin en uitzicht                                                                                         en francais  francais

Op de heerlijke terrassen die bij het huisje horen, voor en naast de bungalow, kun je lekker genieten van de zon, de schaduw (ook fijn in het Zuid Franse klimaat), de rust en het groen. Er staan comfortabele ligstoelen met lekkere kussens. De terrassen zijn deels overdekt dus ook in de herfst en het voorjaar kun je heerlijk buiten zitten.

zonterras

 

overdekt terras

Kleine Franse vogeltjes en vlinders komen bij onze tuin water drinken en de krekels tsjilpen s avonds. Met een beetje geluk zie je ’s avonds ook een boommarter of een wild zwijn met jongen, die in de schermering vaak bij het waterbassin in onze tuin komen drinken. Op een aantal plekken heb je vanaf het terras ook uitzicht op de Vallée de la Céze en de watertoren van Mejannes en ’s avonds zie je de lichtjes van St Ambroix in de verte twinkelen.

Er ligt een groot natuurstenen terras voor de bungalow, dat deels overdekt is. In de zomer is dat heerlijk voor de broodnodige verkoeling en schaduw, in het voor- en naseizoen is het fijn om toch buiten te kunnen zitten op een wat frissere avond en te genieten van het groen en het uitzicht. Verder zijn er grintterrasjes aan de zijkant van het huis. En een gezellig overdekt terras voor de ouderslaapkamer.

planten en bloemen

Ons huis is lekker rustig gelegen aan de rand van het parkje tegen de “garrigue” aan, het Franse heigebied; een prachtig startpunt voor wandelingen naar het nabijgelegen riviertje de Céze of om gewoon lekker de hond uit te laten. De wandelkaart van de omgeving ligt voor u klaar in de bungalow.

Een heerlijke vakantie dus om ook van de natuur te genieten.

Naast het huisje is een eigen parkeerplaats in de schaduw. Vooral op warme dagen is dat heerlijk. En door de begroeiing kijk je vanaf je terras toch niet direct op de auto.

grintterras

 

zijkant bungalow

uitzicht