woonkamer

Woonkamer                                                                                                                en francais en francais  

De bungalow is licht en gezellig en dat geldt ook voor de woonkamer. Je voelt je er meteen thuis!


De zithoek bestaat uit een knusse bank en een paar grote fauteuils. Er is natuurlijk satelliettelevisie met Nederlandse en Belgische zenders en een dvd-speler. Er is een grote kast vol boeken, tijdschriften en spelletjes en een radio-CD-speler. Ook informatie over de omgeving.

kachel en theehoekje

Voor het voor- en naseizoen is er een behaaglijke houtkachel geinstalleerd, die veel warmte en gezelligheid afstraalt voor de koelere avonden. Je kunt er zelfs kastanjes op poffen! Het huisje heeft vanaf de herfst van 2017 dubbel glas, waardoor het dan ook behaaglijk warm blijft binnen.

Ook is er een (uitklapbare) eethoek met een tafel met gezellige rieten stoelen. Zomers zult u waarschijnlijk vaker buiten dan binnen eten, maar in het voor- en naseizoen zit je er heerlijk. Er is ook een kinderstoeltje aanwezig voor de kleintjes.

We hebben een zgn. Wifi domino in ons huisje geinstalleerd; dit is een Frans internetmodem. Deze kunt u zelf opladen met een code voor internettegoed, die u in de plaatselijke tabac kunt kopen. Natuurlijk kunt u ook gratis bij de receptie internetten. 

 woonkamer